XIII MERCAT SOLIDARI DIA DE LA PAU

MERCAT SOLIDARI 2019

Dimecres 30 de gener 

Dia de la Pau

Benvolgudes famílies:                                                

 

         El dimecres 30 de gener  de 2019 celebrarem el Dia de la Pau. Ho farem amb la XIII Edició del mercat de la Pau en el pati intermedi del col·legi, on es col·locaran els posats per a vendre el que ens vagen portant a les classes: joguets, llibres i manualitats.

És important recordar que els objectes o joguets de les vostres cases que vulgueu donar han d’estar en bon estat, o sense usar, i no han de ser bèl·lics ni de cap cadena publicitària.  El preu únic de venda serà de 50 cèntims (0,50 €). 

Enguany com a novetat NO ES PODRÀ PORTAR MENJAR de casa per a vendre (per motius de seguretat alimentària) però comptem amb empreses col·laboradores que aportaran els seus productes al nostre mercat.

 

        A partir de demà dijous 24 de gener ja es poden portar els objectes. En INFANTIL s’aniran deixant en l’Aula Magna i en PRIMÀRIA en les aules.

        El dia del mercat, comptem amb la vostra assistència (familiars, amics i amigues, veïns i veïnes…) a través de la porta del Parc Esportiu (únicament) a partir de les 12:00 hores fins a la 13:00 hores.

 

Enguany els diners recaudats ho

destinarem a l’ONG REGALS D’AMOR

        

El divendres 25 vénen al col·legi per a explicar a l’alumnat com treballen i el dimecres 30 estaran en el mercat.

 

Finalment us informem que algun mitjà de comunicació estarà present en el mercat.

Esperem la vostra

GRAN PARTICIPACIÓ com en anys anteriors.

 

Gràcies per la vostra col·laboració!

L’equip docent.

 

**********

 

MERCADILLO SOLIDARIO 2019

Miércoles 30 de enero 

Día de la Paz

Estimadas familias:                                                   

 

         El miércoles 30 de enero de 2019 celebraremos el Día de la Paz. Lo haremos con la XIII Edición del mercadillo de la Paz en el patio intermedio del colegio, donde se colocarán los puestos para vender lo que nos vayan trayendo a las clases: juguetes, libros y manualidades.

Es importante recordar que los objetos o juguetes de vuestras casas que queráis donar deben estar en buen estado, o sin usar, y no deben ser bélicos ni de ninguna cadena publicitaria.  El precio único de venta será de 50 céntimos (0,50 €). 

Este año como novedad NO SE PODRÁ TRAER COMIDA de casa para vender (por motivos de seguridad alimentaria) pero contamos con empresas colaboradoras que aportaran sus productos a nuestro mercadillo.

 

        A partir de mañana jueves 24 de enero ya se pueden traer los objetos. En INFANTIL se irán dejando en el Aula Magna y en PRIMARIA en las aulas.

        El día del mercadillo, contamos con vuestra asistencia (familiares, amigos y amigas, vecinos y vecinas…) a través de la puerta del Parque Deportivo (únicamente) a partir de las 12:00 horas hasta la 13:00 horas.

 

Este año el dinero recaudado lo

destinaremos a la ONG REGALOS DE AMOR

        

El viernes 25 vienen al colegio para explicar al alumnado cómo trabajan y el miércoles 30 estarán en el mercadillo.

 

Por último os informamos que algún medio de comunicación estará presente en el mercadillo.

 

Esperamos vuestra

GRAN PARTICIPACIÓN como en años anteriores.

 

¡Gracias por vuestra colaboración!

El equipo docente.