DESDEJUNI SALUDABLE I MEDITERRANI 18-19

SETMANA DEL DESDEJUNI SALUDABLE

DEL 12 AL 16 DE NOVEMBRE DE 2018

    

La propera setmana del 12 al 16 de novembre celebrarem al col·legi la tradicional SETMANA DEL DESDEJUNI MEDITERRANI I SALUDABLE a les 9:00 hores en el menjador.

L’objectiu és conscienciar a l’alumnat de la importància de començar el dia amb un bon desdejuni equilibrat per a portar una vida sana i poder rendir al màxim cada dia.  En el desdejuni s’afavorirà el consum d’aliments no processats i naturals.

          Acabarem sobre les 10:00 hores i el pati és a les 11:00, per tant, tal vegada no siga necessari portar el primer esmorzar eixe dia.

* Els familiars de l’alumnat seran benvinguts per a ajudar, per a açò han de posar-se en contacte amb el tutor/a dels seus fills/es.

*Recordem que en cas de qualsevol al·lèrgia o intolerància han d’informar a LARA, l’encarregada del menjador.

 

Dilluns 12 INFANTIL 3 ANYS
Dimarts 13 INFANTIL 4 i 5 ANYS
DIMECRES 14 PRIMER I SEGON
DIJOUS 15 TERCER I quart
DIVENDRES 16 CINQUÈ I SISÈ

********************************************************************************

 

SEMANA DEL DESAYUNO SALUDABLE

DEL 12 AL 16 DE NOVIEMBRE DE 2018  

La próxima semana del 12 al 16 de noviembre celebraremos en el colegio la tradicional SEMANA DEL DESAYUNO MEDITERRÁNEO Y SALUDABLE a las 9:00 horas en el comedor.

El objetivo es concienciar al alumnado de la importancia de comenzar el día con un buen desayuno equilibrado para llevar una vida sana y poder rendir al máximo cada día.  En el desayuno se favorecerá el consumo de alimentos no procesados y naturales.

          Acabaremos sobre las 10:00 horas y el patio es a las 11:00, por tanto, tal vez no sea necesario traer el primer almuerzo ese día.

* Los familiares del alumnado serán bienvenidos para ayudar, para ello deben ponerse en contacto con el tutor/a de sus hijos/as.

*Recuerden que en caso de cualquier alergia o intolerancia deben informar a LARA, la encargada del comedor.

 

Lunes 12 INFANTIL 3 AÑOS
Martes 13 INFANTIL 4 y 5 AÑOS
MIÉRCOLES 14 PRIMERO Y SEGUNDO
JUEVES 15 TERCERO Y CUARTO
VIERNES 16 QUINTO Y SEXTO